23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Niras og Modulett

Moe
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har ansat en række nye medarbejdere.

Mads Ventzel er ny Afdelingsleder | MOE Seacon - Miljø & Natur hos Infrastruktur i København. Han er uddannet civilingeniør og har 16 års erfaring, de seneste fire år hos Orbicon A/S, hvor han siden 2016 har været markedschef. I Moe vil Mads Ventzel fortsætte sit nære samarbejde med kunder og leverandører i både øst og vest.

Flemming Hein Møller er ansat som rådgiver | Brand til Byggeri & Design i København. Han er uddannet civilingeniør og har 27 års erfaring samt diverse efteruddannelseskurser hos Beredskabsstyrelsen.

Flemming Hein Møller har det sidste års tid arbejdet som seniorbrandrådgiver hos Sweco Danmark A/S og inden da mange års erfaring som bygnings- og brandmyndighed og indsatsleder i redningsberedskabet.

Majken Kragh-Hansen er ansat som seniorfagingeniør | VVS til Erhverv & Bolig i København. Hun er uddannet teknikumingeniør og har 13 års erfaring som vvs-ingeniør, senest hos NNE og tidligere hos Lemming & Eriksson Rådgivende ingeniører.

Majken Kragh-Hansen skal bidrage med sine kompetencer inden for renovering og nybyg af kloak og vvs i etageboliger. 

Niras
Den 37-årige ingeniør Daniel Vestergaard er ansat hos rådgivningsvirksomheden Niras som projektleder.

Daniel Vestergaard kommer fra vindmølleindustrien, hvor han de sidste fire år har været ansat i Mammoet Wind Denmark dels som projektleder med at bygge vindmølleparker i Nordeuropa (transport, hejsning og installation), dels som afdelingsleder for en mindre engineering-afdeling.

Daniel Vestergaard har også seks års erfaring fra Rambøll, hvor han var projektleder for etablering af maste-sites til teleindustrien og for BaneDanmark.

Hos Niras skal Daniel Vestergaard arbejde med projektledelse inden for byggeri i afdelingen for bygherrerådgivning i Aarhus. 

Modulett
52-årige André Nielsen er ansat som ny salgschef hos Modulett.

Grundet sin 30-års erfaring i vvs-branchen inden for salg, indkøb og ledelse er han blevet ansat hos Modulett, der markedsfører modulsystemer til udskiftning af faldstammer og brugsvandrør i badeværelser.

André Nielsen kommer fra en stilling som områdechef hos Logstor A/S, og har tidligere virket som salgschef hos Smedegaard samt produktchef hos Brødrene A&O Johansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205