23948sdkhjf

300 byggefolk netværker i København

Det handler om samarbejde og dialog, når en bred kreds af byggeriets førende beslutningstagere og specialister mødes i København på torsdag.

”Hvorfor går det galt, og hvordan finder vi vejen til et bedre samarbejde”, lyder spørgsmålet til en bred kreds af byggeriets førende beslutningstagere og specialister, når Byens Netværk den 16. november stiller skarpt på byggeriets samarbejdsformer.

- Sammen med vores medlemsvirksomheder og byggeriets eksperter stiller vi skarpt på en række konkrete og aktuelle projekter, så vi kan dele de gode erfaringer om, hvordan vi bygger bedre i fremtiden, siger Henriette Sofie Larsen, sekretariatschef hos Byens Netværk, i en pressemeddelelse.

Byens Netværk med over 300 byggevirksomheder i medlemskartoteket sætter dermed samarbejdet på agendaen på årets netværksdag, der finder sted i Pladeværkstedet på Refshaleøen i København torsdag den 16. november 2017.

- Målet er at styrke byggebranchen i en tid, hvor skærpet international konkurrence, digitalisering og grønne dagsordener udfordrer byggeriets traditionelle strukturer. Det påvirker den måde vi samarbejder på gennem hele byggeriets værdikæde, pointerer Henriette Sofie Larsen, der håber, at arrangementet kan bidrage til innovativ fornyelse i byggeriet.

- Derudover har vi inviteret et mindre symfoniorkester, der skal være med til at spille os gode sammen, siger hun.

Cases og paneldebat
Dagen åbnes af seniorforsker Kim Haugbølle fra Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet, der med afsæt i byggeriet af den nye Niels Bohr-bygning i et direkte interview lægger op til en gentænkning af byggeriets strukturer og snitflader gennem en analyse af byggebranchens problemer.

Derefter følger Lene Espersen, der som direktør for Danske Ark stiller skarpt på, hvordan nye samarbejds- og forretningsmodeller kan skabe nødvendig forandring og ruste byggebranchen til de udfordringer, der opstår med globalisering, digitalisering og grønne dagsordener.

Henriette Sofie Larsen fortæller videre, at eftermiddagen er reserveret til oplæg, cases, netværk og gruppediskussioner.

- Til sidst runder vi dagen af med en bred og fremtidsorienteret ”supersalon”, hvor syv af byggebranchens førende profiler retter blikket mod fremtiden, og med DR-vært Mikkel Frey Damgaard som moderator giver deres bud på, hvilke nye samarbejdsformer, der har størst potentiale, når det gælder om at løfte byggeriets kvalitet, produktivitet og konkurrenceevne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109