23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arkitektfirmaet C.F. Møller
Michael Kruse indtræder 1. oktober 2010 som associeret partner. Han kommer fra en position som partner i 3XN, hvor han har været leder af konkurrenceafdelingen.

Arkitektfirmaet C.F. Møller beskæftiger cirka 275 medarbejdere fordelt på afdelinger i Århus, København, Aalborg, London, Stockholm og Oslo.

Dansk Byggeri
Peter Stenholm, 45 år, er ansat som direktør med ansvar for overenskomster og jura i Dansk Byggeri.

Han kommer fra DI, hvor han de seneste to år har været underdirektør med ansvar for en række af DI’s overenskomstområder.

Geze Scandinavia AB
Morten Nielsen (41) er udnævnt til direktør for Geze Scandinavia AB, hvor han får ansvaret for 25 ansatte i de nordiske lande. Morten Nielsen har hidtil været country manager for Geze Danmark.

Geze udvikler og producerer systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik.

Hvidbjerg Vinduet A/S
Søren Walther Olsen er udtrådt af bestyrelsen, hvor Geert Noer er indtrådt som nyt medlem.

Hvidbjerg Vinduet producerer vinduer og døre i plast samt træ/alu.

3F
Fagforbundet har valgt Johnny Skovengaard som ny næstformand og Claus Jørgensen som ny forbundsekretær. Johnny Skovengaard afløser den ene af 3F’s to næstformænd, Steen Andersen, der går på pension. 3F’s anden næstformand er Jane Korczak.

Begge nyvalgte kommer fra fagforeningen Træ- og Bygnings-Industri i Danmark, TIB, som 1. januar 2011 fusionerer med 3F. Her er Johnny Skovengaard i dag formand, mens Claus Jørgensen er næstformand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094