23948sdkhjf

DI belønner igen innovativt samarbejde i byggebranchen

I år uddeler DI Byggematerialer sin Innovationspris for femte gang. Det sker den 9. november, og DI efterlyser indstillinger til prisen.
Innovationsprisen er indstiftet i 2006 med visionen om at få de mange led i byggekæden til at arbejde bedre sammen.

Ved tildeling af prisen lægges der vægt på innovation i form af nye produkter, præfabrikata, systemløsninger og/eller optimerede byggeprocesser, der er udviklet i samarbejde med andre aktører på markedet.

Samarbejdet kan også være sket ved inddragelse af nye og for branchen mere utraditionelle aktører som for eksempel slutbrugere, designere, trendsættere eller reklamebureauer.

- Prisen gives som en anerkendelse til en virksomhed eller person, der ved en særlig indsats har fremmet og gavnet samarbejdet i byggebranchen, det være sig en arkitekt, en forsker, en person, en virksomhed, organisation eller lignende, oplyser DI Byggematerialer blandt andet i sin beskrivelse af kriterierne.

Innovationsprisen 2010 uddeles den 9. november i Copenhagen Towers i forbindelse med DI Byggematerialers årsdag.

Tidligere vindere
I fjor modtog Green Lighthouse Innovationsprisen 2009 på baggrund af et vellykket samarbejde, hvor parterne har formået at tænke CO2-neutralitet ind i byggeriet med sundhed og komfort for brugeren i centrum.

Prisen – et gavekort på 10.000 kroner – blev overrakt til Lykke Friis, der er formand for Green Lighthouse styregruppe, som består af Universitets- og Byggestyrelsen, Københavns Universitet, Velux, Velfac og Københavns Kommune.

I 2008 løb Isover med prisen, i 2007 var det Altan.dk, mens den første pris i 2006 blev tildelt virksomheden Art Andersen.

Indstil en kandidat til Innovationsprisen 2010
DI Byggematerialer efterlyser indstillinger til årets pris. Du finder indstillingsskemaet via følgende link til DI Byggematerialers hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14