23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Altiflex A/S
Anders Kristensen, 45 år, er ansat som salgs- og udviklingsdirektør i Altiflex, der leverer afskærmningsløsninger til byggeriet.

Anders Kristensen får til opgave at indgå en række franchiseaftaler om udlejning af Altiflex’ afskærmninger til brug i forbindelse med ny- og ombygninger.

Dansk Boligbyg A/S
Niels Erik Starup, 55 år, er ansat som projektleder hos entreprenør-virksomheden Dansk Boligbyg. Med udgangspunkt i afdelingen i Hobro får han ansvaret for et projekt med 74 lejligheder, som efter opførelsen skal udlejes af PKA.

Carlo Sørensen A/S
Anders Braad er indtrådt i bestyrelsen for Entreprenør- og byggefirmaet Carlo Sørensen A/S.

Carlo Sørensen A/S er autoriseret VVS- og kloakmester og beskæftiger 35 medarbejdere.

JK Entreprise A/S
Frede Halkjær Nielsen er fratrådt stillingen som direktør hos montagefirmaet JK Entreprise. Ligeledes er han udtrådt af virksomhedens direktion.

JK Entreprise A/S, der her hjemme i Tinglev, har endnu ikke fundet en afløser til posten.

Moe & Brødsgaard A/S
Randi Gitte Holm er ansat som projektleder og VVS-ingeniør rettet mod hospitalsområdet. Randi har 17 års erfaring, de seneste 4 år som hospitalsingeniør hos Alectia i Aalborg.

Moe & Brødsgaard er en rådgivende ingeniørvirksomhed med kontorer i København, Roskilde, Fredericia, Århus og Aalborg.

Rambøll A/S
Akademiingeniør Ole Kien, 64 år, er udnævnt til senior projektchef i Rambølls banedivision.

Ole Kien er specialiseret i ledelse af baneprojekter og fungerer i øjeblikket som projektleder for trafikplanlægning og kapacitetsanalyser for den kommende jernbaneforbindelse mellem København og Hamborg via den faste forbindelse over Femern Bælt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125