23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Københavns Kommune
Arkitekt MAA Tina Saaby tiltræder 1. september stillingen som Københavns Stadsarkitekt. Hun overtager posten efter Jan Christiansen.

Rambøll A/S
Lisbet Poll Hansen, 45 år, er blevet udnævnt til projektchef i rådgivervirksomheden Rambølls miljødivision. Hendes kerneområder er klima- og miljøstrategier og rådgivning i forhold til bæredygtige byggerier og anlæg.

Finn Mølsted Rasmussen, 41 år, er blevet udnævnt til projektchef i Rambølls banedivision. Han har været ansat i Rambøll i 16 år og er specialiseret i analyse af sejladssikkerhed, rettidighed af tog og risikoanalyse af infrastrukturprojekter som broer, tunneler og olie- og gasinstallationer.

Stenhuggerlauget
Ole Grage, 43 år, er udnævnt til oldermand for Stenhuggerlauget, en faglig sektion under Dansk Byggeri og med pt. 53 medlemsvirksomheder.

Ole Grage er til daglig projektchef og indehaver af E. Nielsens Mekaniske Stenhuggeri A/S, der er grundlagt i 1797.

Søgårdbyg A/S
Direktør Hans Peter Alnor og direktør Michael Møller er indtrådt som medlemmer af bestyrelsen.

Søgårdbyg har base i Aabenraa og udfører totalentreprise inden for bl.a. lavenergi-, parcel- og sommerhuse samt andelsboligprojekter og erhvervsbyggerier.

TK Development A/S
Niels Roth er blevet valgt som formand for bestyrelsen i udviklingsselskabet TK Development. Han erstatter Poul Lauritsen, der har valgt at træde tilbage.

Torsten Erik Rasmussen er blevet genvalgt som næstformand i bestyrelsen, mens Jens Erik Christensen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094