23948sdkhjf

Seks tegnestuer dyster om projekt til 237 mio. kroner

Efter endt prækvalifikation er 18 ansøgere reduceret til seks i kampen om totalrådgivningen på byggeriet af en ny retspsykiatrisk afdeling i Middelfart.
Ud af 18 ansøgere slap seks arkitektfirmaer gennem nåleøjet, da Psykiatrien i Region Syddanmark tidligere på ugen udvalgte satte navn på de prækvalificerede konsortier til opgaven.

Følgende arkitektfirmaer er sammen med deres underrådgivere med i opløbet om at blive totalrådgiver på byggeriet til knap 237 mio. kroner:

• Arkitema, Orbicon | Leif Hansen, OBH-Gruppen.

• Cubo Arkitekter, Alectia, Møller & Grønborg, Tegnestuen Mejeriet.

• Creo Arkitekter, Cowi, Land +.

• KPF Arkitekter, Aart Architects, Søren Jensen, Birk Nielsen (Skårup & Jespersen), Michael Mullins.

• White Arkitekter, Spangenbjerg & Madsen, Hansen, Carlsen & Frølund, ISC.

• Aarhus Arkitekterne, BIG Arkitekter, Grontmij | Carl Bro, Oluf Jørgensen, Schul.

Visionerne skal omsættes
I Psykiatrien i Region Syddanmark er der glæde over, at så mange har ønsket at deltage i prækvalifikationen, og der er høje forventninger til de seks udvalgte firmaer:

- Vi glæder os rigtig meget til at se, hvordan arkitekterne vil omsætte byggeprogrammets mange tanker og visioner, siger Agnete Philipsen, som er direktør for det psykiatriske og det sociale område i Region Syddanmark.

Det videre forløb
De seks udvalgte firmaer har nu indtil 17. august til at give deres tilbud. Herefter bedømmer Psykiatrien i Region Syddanmark de indkomne forslag, og det forventes at vindertilbuddet godkendes og offentliggøres den 3. september 2010.

Foruden ombygning af eksisterende arealer skal der udvides med ca. 7.900 m². Det betyder, at der vil blive 70 retspsykiatriske sengepladser foruden en almenpsykiatrisk afdeling med 36 pladser.

Byggeriet forventes at være færdigt ved udgangen af 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125