23948sdkhjf

Store roser til ”Kickstart København”

København lancerede i sidste uge en strategi om at bygge sig ud af krisen. Et godt signal til branchen, mener man hos Dansk Byggeri.
Med anlægspakken "Kickstart København" lagde Københavns Kommune i sidste uge 500 mio. kroner oveni de bygge- og anlægsinvesteringer, der allerede er budgetteret for de kommende år.

Konkret skal pengene gå til investeringer i nybyggeri på institutionsområdet og til renovering af kommunale ejendomme.

Betydeligt beskæftigelsespotentiale
Strategien ventes at give hovedstadens byggesektor et tiltrængt løft, og ikke overraskende høster initiativet store roser hos Dansk Byggeri:

- Vi har noteret os, at Københavns kommune vil bygge sig ud af krisen. Det er et godt signal at sende til en branche, der er hårdt ramt af krisen, og hvor vi hver dag hører om virksomheder, der må sende gode håndværkere hjem, fordi ordrebogen er tom, siger Per Engsø Larsen, der er formand for Dansk Byggeri hovedstaden.

Han vurderer, at "Kickstart København" rummer et betydeligt beskæftigelsespotentiale; både her og nu og på længere sigt.

Desuden hæfter han sig ved, at strategien har fokus på byggeri med en grøn profil. På den måde vil branchen få mulighed for an anvende de energi- og miljørigtige løsninger, der er udviklet i samarbejdet mellem byggematerielbranchen og virksomhederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125