23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Air Liquide Danmark A/S
Jean-Philippe Louis Bernard, Frankrig, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Guy Salzgeber, Frankrig.

Air Liquide leverer gas til den danske industri.

Byggeweb
Kim Kruse Mouritsen, 36 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som service group manager/servicechef.

Han er uddannet civilingeniør i bygge- og anlægskonstruktioner fra Aalborg Universitet og har senere gennemført en HD i Organisation & Ledelse med fokus på strategisk ledelse og virksomhedsudvikling.

Cramo A/S
Rolf Göran Carlson er tiltrådt som formand for bestyrelsen, og Vesa Pekka Koivula er tiltrådt som næstformand.
Ole Wamsler er udtrådt af bestyrelsen. Martin Roithner Henriksen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Cramo udlejer bygge- og anlægsmaskiner, lifte, kraner og hejs, skur og pavillonløsninger til bygge- og anlægssektoren, industrien, servicesektoren og den offentlige sektor.

Dansk Byggeri – Træsektionen
Ved Træsektionens årlige generalforsamling den 12. marts blev den hidtidige næstformand, Michael Lund, valgt som formand efter Kurt F. Sørensen, der havde valgt at trække sig fra posten. Henning Pedersen overtog pladsen som næstformand.

Udover Kurt F. Sørensen valgte Bent Sønderskov, Villy Jønsson og Steen Justesen at træde ud af bestyrelsen. De fire nye medlemmer i bestyrelsen er Erik Nimb, Martin Skou Heidemann, Allan Olesen og Klaus Allermann

Kurt F. Sørensen der blev valgt som næstformand for Træsektionen i 2003 og formand året efter vil fortsat være at finde i Dansk Byggeris hovedbestyrelse og i bestyrelsen for Nyhussektionen.

Demag Cranes & Components A/S
Jan Christoph Schumacher er fratrådt som direktør for Demag Cranes & Components. Carsten Birk Duus er trådt i hans sted.

Demag tilbyder løsninger til mindre løfteopgaver og til fuldautomatiske kran- og logistikløsninger til industri og håndværk.

DEVI A/S
Claus Bo Jacobsen, Senior Vice President i Danfoss Heat Pumps er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt er Lars Vorm Rudnicki.

DEVI er producent af intelligente elektriske varme- systemer.

Erik Møller Arkitekter
Adm. direktør Hans Henrik Høilund skal pr. 1. april 2010 stå i spidsen for virksomhedens satsning på internationale projekter og fokusområderne bygherrerådgivning og forskningsbyggeri.

Kgl. Bygningsinspektør Peder Elgaard overtager den administrative ledelse indtil en ny direktør er fundet.

Erik Møller Arkitekter har særligt fokus på restaurering, transformering og nybyggeri.

Fonden for Musikkens Hus
Fonden for Musikkens Hus har netop udpeget ledelsen for byggeriet af Nordjyllands nye musikalske og arkitektoniske vartegn på Havnefronten i Aalborg.

Det drejer sig om akademiingeniør Erik Aaquist, der senest har været ansvarlig for byggeriet af Fields i København, og den revisoruddannede, tidligere regnskabs- og økonomichef Per Andersen Thorsager.

De to har gennem deres virke i nordjyske entreprenørvirksomheder, herunder i TK Development A/S og via driften af deres fælles ejendomsudviklingsselskab Andersen & Aaquist A/S, stor erfaring i teknisk og økonomisk byggestyring af projekter.

Fornyelsesfonden
Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen har udnævnt adm. direktør i Grundfos, Carsten Bjerg, til formand i Fornyelsesfonden. Udover Carsten Bjerg består bestyrelsen af:

• Birgit W. Nørgaard (tidl. adm. dir., Carl Bro Gruppen)
• Lars Monrad-Gylling (adm. dir., KMD)
• Vinni Breuning (direktør, Hamlet)
• Claus Jensen (næstformand i Dansk Metal)
• Annette Hartvig Larsen (adm. dir, Aarstiderne)
• Gregers Kronborg (General Partner, Northzone Ventures)
• Allan Næs Gjerding (VP Vestas, tidl. dekan ved Aalborg Universitet)

Fornyelsesfonden er et resultat af politiske forhandlinger i efteråret 2009 om fordelingen af globaliseringsmidlerne til innovation og iværksætteri mv. 2010-2012.

Gulvbranchen
Gulvbranchen, Gulvsektionen og Gulvbranchens vådrumskontrol under Dansk Byggeri har fået ny chef. Det er Brian Dahl Thomsen, der har en baggrund som bygningsingeniør og kommer fra en stilling i Dansk Byggeri.

Opgaven med at servicere gulvbranchen varetager Brian Dahl Thomsen sammen med Anni Hansen, Niels Strange og Mikael Mortensen samt øvrige medarbejdere på en række fagområder inden for arbejdsmiljø, ansættelsesret, jura med videre.

INDEX: Award A/S
Dansk Design Center har udpeget følgende bestyrelse for INDEX: Award A/S, der indtræder på kommende ordinære generalforsamling:

- Jens Wittrup Willumsen (formand), direktør
- Lars Nørby Johansen, direktør
- Peter Bysted, indehaver af Peter Bysted Design A/S
- Dorte Mandrup-Poulsen, arkitekt MAA og indehaver af Dorte Mandrup Arkitekter
- Merete Brunander, design- og innovationsdirektør Dansk Design Center.

Ro’s Teknik ApS
Micahel Mathiassen er indtrådt i direktionen hos Ro’s Teknik ApS.

Ro’s Teknik er en autoriseret el-installatør.

Skanska Danmark A/S
Petter Eiken er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som formand for bestyrelsen er Hans Biörck, Sverige.

UniHuse A/S
Michael Egelund Christensen er i bestyrelsen for UniHuse udskiftet med Claus jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094