23948sdkhjf

Vintervejret medfører nedjustering hos Aarsleff

Snemasserne påvirker aktiviteten, og ledelsen nedjusterer nu forventningerne til regnskabsåret efter et utilfredsstillende kvartalsregnskab.
Per Aarsleff A/S fremlagde onsdag tallene for regnskabsårets første kvartal.

Entreprenørselskabet kom her ud med et plus på 33 mio. kroner før skat, men trods overskuddet er udviklingen ikke tilfredsstillende.

Ledelsen forklarer, at den økonomiske krise har påvirket aktiviteten i divisionerne Anlæg og Fundering mere end ventet. I forhold til 2008/09 er der tale om en nedgang i resultatet på 57 mio. kroner, mens omsætningen er dalet med 168 mio. kroner.

Nedjustering på 40-60 millioner
Sideløbende med det utilfredsstillende kvartalsregnskab er det hårde vintervejr godt i gang med at få indflydelse på udviklingen i andet kvartal. Derfor vælger ledelsen nu at nedjustere forventningerne til hele året:

- Resultatet i andet kvartal vil være væsentligt påvirket af den strenge vinter, som vil medføre et indtægtstab, det endnu ikke er muligt at opgøre. Virksomheden forventer nu et resultat før skat på 80-100 mio. for hele regnskabsåret mod tidligere 140 mio. og et lavere aktivitetsniveau sammenlignet med 2008/2009, skriver Aarsleff i en meddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094