23948sdkhjf

Granab rykker ind i Danmark

Den svenske producent af gulvstrø-systemer har ansat Søren Schmidt i en nyoprettet stilling som salgschef for det danske marked.
I løbet af de kommende to år vil Granab etablere sig som en stabil aktør på det danske marked, og virksomheden, der har 40 ansatte, har derfor oprettet en salgsafdeling i Danmark.

I den forbindelse har den svenske ledelse udpeget Søren Schmidt som ny salgschef. Han kommer fra en stilling som Area Sales Manager hos Rockpanel (Rockwool A/S) og har tidligere været ansat i gulvbranchen.

Den danske afdeling vil indtil videre have Søren Schmidt som eneste ansatte og får base i Vojens. Herfra skal den nye salgschef arbejde på at øge kendskabet til Granab's strøsystemer, og målgruppen omfatter flere dele af den danske byggesektor:

- Vores forventninger til det danske marked er helt klart, at vi skal være et stabilt og kendt produkt inden for 1-2 års tid. Vi markedsfører os direkte til arkitekter og bygherre samt gulventreprenørerne. Vi vil etablere samarbejde med en række gulvfirmaer og derigennem øge kendskabet til produkterne, forklarer Søren Schmidt.

Flere danske projekter på cv’et
Granab starter ikke på helt bar bund i Danmark. Virksomheden har i 2009 leveret løsninger til Randers Elite SportsCollege samt til en ombygning af en række plejeboliger hos Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe.

Året inden hentede virksomheden desuden en ordre hos MT Højgaard i forbindelse med et boligprojekt i Roskilde.

Granab har gennem tiden leveret mere end 4 mio. m² gulvstrøsystemer til markeder i Europa, og ifølge Søren Schmidt skyldes succesen først og fremmest, at virksomheden har formået at udvikle et produkt, som sparer en hel del tid ude på byggepladsen:

- Granab’s system er unikt, fordi det kommer færdigtilpasset fra produktionen. Typisk har vi målt hele bygningen op via en DWG-fil, som vi efterfølgende får godkendt af entreprenøren. Vi udarbejder desuden A3-tegninger til montagen samt A4-tegninger til kvalitetskontrollen, forklarer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078