23948sdkhjf

Nyt staldkoncept og tyk ordrebog hos Nordic Byg

Nordic Byg i Hjallerup har travlt - nye ordrer og et spritnyt samarbejde med Rationel Staldinventar betyder, at virksomheden ansætter i øjeblikket.
Nordic Byg i Hjallerup har måttet tage 10 ekstra mand ind for at følge med. Det er en større ordre på pavilloner til udlændingestyrelsen ,som betyder, at der er lys i fabrikshallerne på Gørtlervej næsten døgnet rundt.

- Tidspresset på denne ordre gør, at vi har været nødt til at lægge en del af produktionen ud til vort søsterselskab i Fredericia, oplyser daglig leder Jan Jensen. En anden ordre af samme kaliber skal udføres i starten af april, og endnu en banker på.

- Lige nu er de fysiske rammer vores største problem, siger Jan Jensen.

Samarbejde med Rationel Staldinventar
Sideløbende har Nordic Byg indledt et helt nyt samarbejde med Rationel Staldbyg. Her skal der produceres hestestalde.

Staldbygningerne vises på udstillingen Hest & Rytter i Herning 11. - 14. marts. Prototyper og udstillingshuse er for længst solgt, og aktuelt arbejdes der med stalde til 16 og 24 heste. Projekterne ligger henholdsvis i Hovedstaden og i Vestjylland.

Stor forhåndsinteresse for nyt staldkoncept
Staldene fra de to virksomheder er modulopbyggede og kan sættes sammen i forlængelse af hinanden. Stiller man staldene overfor hinanden kan man købe en løs tagsektion til, så det hele tilsammen udgør en lukket stald.

- Forhåndsinteressen er overvældende, siger Jan Jensen og slutter:

- De nye krav om boksstørrelser og loftshøjder gør, at der er rigtig mange som spekulerer i ny stald. Vi tilbyder en løsning, som kommer nærmest fra oven. Det er nøglefærdige løsninger vi kører ud med og hejser på plads hos kunden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078