23948sdkhjf

Lufthavns-hotel på vej i Aalborg

Aalborg Lufthavn har et hotel-projekt i støbeskeen. Lokalplanen er godkendt, nu mangler udarbejdelse af detailprojekt samt byggetilladelsen.
Advokat Peter Lundmark fra København afslører over for Nordjyske.dk at en aftale med en udenlandsk hotelkæde er på plads; at man i øjeblikket forhandler med flere investorer, og at Aalborg Byråd har godkendt lokalplanen for det nye hotelbyggeri ved Aalborg Lufthavn.

- Vi skal nu udarbejde et detailprojekt og indhente en byggetilladelse. Vi vil i gang så hurtigt som muligt og forventer at kunne begynde byggeriet til sommer, siger han til Nordjyske.dk

Efterspørgslen på værelser bestemmer størrelsen
Det er den store efterspørgsel på hotelværelser ved lufthavnen, der har fået lufthavnsdirektør Sørens Svendsen til at tænke i overnatningsmuligheder.

- Vi har behov for et hotel, og vi presser på for at få det, hver gang vi åbner en ny rute, siger Søren Svendsen.

Projektet indeholder 120 værelser samt restauration og konferencefaciliteter og skal bygges sammen med lufthavnen.

- Vi har for tiden overvejelser om at opføre et hotel, der er større. Jo mere vi arbejder med denne sag, desto større viser behovet sig at være. Der er en kolossal interesse for hotellet, fordi lufthavnen udvikler sig pænt, siger Peter Lundmark, der dog ikke vil afsløre, hvor meget den samlede investering i projektet bliver.

Entreprenør Arne Andersen Vrå mulig aktør
Ifølge nordjyske.dks oplysninger er der stor sandsynlighed for at det bliver den nordjyske entreprenør Arne Andersen Vrå A/S der skal forestå byggeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125