23948sdkhjf

Fusionsselskab øjner nye muligheder i byggebranchen

I september samlede seks selskaber sig i Dahl Entreprise A/S, som med øget kapacitet vil gå efter større og mere komplekse opgaver.
Sammen bygger vi bedre!

Sådan kunne overskriften lyde for den nye aktør i byggebranchen, entreprenørvirksomheden Dahl Entreprise A/S, der tilbage i september så dagens lys som følge af en fusion mellem Peter Dahl A/S, PPE Entreprise A/S, CPH-BYG A/S og Dahl Entreprise A/S samt datterselskaberne HCA Anlæg & Service A/S og AH-BYG A/S.

Med fusionen har virksomheden fået kapacitet til at løse større og mere komplekse hoved- og totalentrepriser, og det skal udnyttes:

- Med sammenlægningen er vi godt klædt på til en kommende ekspansion i markedet, som i øjeblikket er hårdt ramt af den økonomiske krise. Vi oplever, at vi efter fusionen står godt rustet til at matche de aktuelle markedsvilkår, hvor kunderne søger og udvælger entreprenører med stærke økonomier. Vi forventer en positiv udvikling i markedet inden for såvel det offentlige som det private byggeri i løbet af 2010, siger administrerende direktør Peter Dahl.

Han understreger, at de eksisterende relationer mellem kunderne og de enkelte selskaber vil blive fastholdt fremover. Målet er i forlængelse heraf at udvikle kunderelationerne yderligere i det nye selskab med fokus på de nye muligheder, som fusionen har bragt med sig.

Dahl Entreprise A/S huser i dag ca. 400 ansatte, som løser hoved- og totalentrepriser samt fagentrepriser inden for en lang række områder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094