23948sdkhjf

Vestas-direktør får toppost i MT Højgaard

Thorbjørn N. Rasmussen skifter en stilling som regionsdirektør i Vestas ud med posten som direktør hos MT Højgaard.
Fra 1. oktober 2009 bliver 43-årige Thorbjørn N. Rasmussen ny direktør for MT Højgaards anlægs- og udlandsaktiviteter, der ved samme lejlighed samles i et nyt forretningsområde under betegnelsen "Civil Engineering".

Thorbjørn N. Rasmussen kommer dermed til at stå i spidsen for et område, som administrerende koncerndirektør Kristian May forventer sig meget af i de kommende år:

- Udlandet efterspørger i stigende omfang vores anlægs- og specialkompetencer, og derfor giver det god mening, at vi også internt samler den viden og de personer, der arbejder med udenlandske og danske anlægsaktiviteter under samme hat, forklarer han.

Thorbjørn N. Rasmussen kommer fra en stilling som direktør for Vestas i Asien og Stillehavsområdet. Bag sig har han 14 års ansættelse i koncernen; herunder direktørposter i Vestas Asia Pacific samt Vestas International Wind Technology.

I august 2008 valgte han og familien at flytte hjem til Danmark, ogThorbjørn N. Rasmussen har siden gennemført en succesfuld turnaround for virksomheden Netek IR Systems A/S, som han er medejer af:

- Jeg håber, at min internationale viden, erfaringer og kontakter kan bidrage til, at Danmarks største bygge- og anlægsvirksomhed bliver endnu mere profitabel; både i og uden for landets grænser, siger Thorbjørn N. Rasmussen.

Thorbjørn N. Rasmussen indlemmes MT Højgaards Leadership Team, som består af den øverste ledelse samt HR og forretningsudvikling.

Direktionen vil fremover bestå af administrerende koncerndirektør Kristian May, koncernøkonomidirektør Johnny Rasmussen samt koncerndirektørerne Jens Nyhus, Peter Kofoed og Thorbjørn N. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11