23948sdkhjf

Rådgiver får karakterbog

Fra oktober skal alle rådgivere fremvise karakterbog for at komme i spil til større statslige og almene opgaver. Det har ingeniørvirksomheden Alectia nu gjort noget ved.
Som den første store rådgivende ingeniørvirksomhed i Danmark, modtog Alectia torsdag en såkaldt karakterbog indeholdende evalueringer af tre af firmaets tidligere gennemførte opgaver.

Baggrunden for tiltaget er, at alle rådgivende ingeniørvirksomheder, arkitekter og entreprenører pr. 1. oktober skal være evalueret på minimum tre opgaver, hvis de vil byde ind på opgaver inden for statsligt og alment byggeri.

Evalueringen tager afsæt i 15 nøgletal, der dokumenterer kundens tilfredshed med opgaveløsningen. I evalueringen fokuseres der på rådgiverens projektlederkompetencer, herunder evnen til at styre tidsplaner, budgetter, kvalitet og samarbejde.

- Det har været vores mål at være først ude med karakterbogen, for vi ønsker naturligvis at fastholde vores position som en førende rådgiver på statslige og almene opgaver, siger direktør Henrik Klinge.

Alectia beskæftiger 850 medarbejdere, der rådgiver inden for en lang række områder som blandt andet byggeri og sygehuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093