23948sdkhjf

Betydeligt lavere resultat for Spæncom

Betonproducentens ikke-reviderede regnskabstal for 2008/09 viser et overskud før skat på 36,9 mio. kroner. Det er markant lavere end året før, der endte med et plus på 115,2 mio.
Den 30. september offentliggør Spæncom sin årsrapport, men allerede fredag i sidste uge fremlagde koncernen en række ikke-reviderede tal for regnskabsåret 2008/09.

De viser, at betonproducenten kom ud af regnskabsåret med et resultat på 36,9 mio. kroner før skat og renter, hvilket er et fald på 78,3 mio. sammenlignet med 2007/08.

Det er en kraftig nedgang i fabrikkernes produktionsvolumen og deraf faldende omsætning, som er årsag til nedgangen. Men trods en efterfølgende reduktion af omkostningerne – herunder afskedigelse af 200 medarbejdere – er det altså ikke lykkedes at undgå fald i indtjeningen:

- I takt med, at ordreindgangen siden oktober 2008 er faldet, er udnyttelsen af produktionskapaciteten faldet til et utilfredsstillende niveau. Det lave produktionsvolumen har haft voldsom effekt på omsætningen, og trods en kraftig indsats for at reducere omkostningerne er virksomhedens resultat væsentligt lavere end sidste år, skriver Spæncom i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078