23948sdkhjf

Ny erhvervsejendom skal bygges om

Et enigt teknik- og miljøudvalg i Aalborg Kommune sagde torsdag nej til at give dispensation til det såkaldte ”Havnehuset”, der er bygget højere, end lokalplanen tillader.
Erhvervsprojektet ”Havnehuset”, der er under opførelse et stenkast fra Limfjordsbroen i Aalborg, skal bringes ned i højde.

Det vedtog kommunens teknik- og miljøudvalg torsdag med reference til, at den tilladte byggehøjde er overskredet med 1,1 meter:

- Det her er så markant en overskridelse af lokalplanens højdebestemmelser, at vi ikke kan give en dispensation. Det ville stride mod borgernes retsfølelse, siger teknik- og miljørådmand i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard til Nordjyske Medier.

Teknik- og Miljøforvaltningen havde ellers indstillet, at der burde gives en dispensation, men den beslutning valgte udvalget altså at se bort fra.

Byggeriet på den centrale havnefront har ligget stille siden juni, hvor det kom frem, at bygherre Hans Andersen ikke havde den nødvendige byggetilladelse, og Hans Andersen er rystet over afgørelsen:

- Det er noget af en bombe, og jeg ser det som udtryk for en meget uheldig forretningsgang i kommunen. Således har jeg skriftligt fået at vide, at jeg kunne forvente en dispensation fra lokalplanen, når forhold vedrørende indbetaling til p-fonden og en redegørelse fra brandmyndighederne var på plads, siger han.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.203