23948sdkhjf

Håndværkere klager over ventetid

I Vejle kan der gå op til 18 uger, før en byggetilladelse er i hus. Kommunen må stramme op, lyder kritikken.
Onsdag kunne vi her på Building Supply fortælle, at Odsherred Kommune nu har skærpet fokus på at få nedbragt ventetiden på byggetilladelser .

Anderledes står det til i Vejle, hvor nogle håndværkere klager over, at de har gået i op mod 18 uger og ventet på at få lov til at bygge. Det skriver Vejle Amts Folkeblad:

- Det er slemt, meget slemt i Vejle Kommune. Og i disse tider, hvor håndværkerne ikke har så meget at lave, er det træls at skulle vente måske 12 uger på en byggetilladelse. Kommunen må virkelig se at stramme op, for det her kan koste arbejdspladser, siger Bo Pedersen, der er lokalformand i Dansk Byggeri.

Ifølge Vejle Kommunes hjemmeside er den gennemsnitlige ventetid 10 uger, og Henrik Aagaard, chef for Plan & Byg, oplyser, at man nu er nede på 5-6 uger. Det udsagn har Bo Pedersen dog svært ved at tro på:

- Det er slet ikke det, jeg hører rundt omkring. Jeg kan sige, at samtlige ni lokale bestyrelsesmedlemmer i Dansk Byggeri har haft dårlige oplevelser med kommunen på det her felt, siger han.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078