23948sdkhjf

NCC vil hente anlægsopgaver i Vestdanmark

Koncernen etablerede sidste år selskabet Anlæg Vest, som fra basen i Århus arbejder på at få del i de kommende offentlige anlægsaktiviteter.
Med udsigt til en stigning i de offentlige investeringer på anlægsområdet valgte en række entreprenører sidste år at skærpe fokus på blandt andet kloakker, motorveje, havne og jernbaner.

Hos NCC etablerede man afdelingen Anlæg Vest i Århus, og herfra arbejder projektdirektør Lars P. Adamsen på at sikre koncernen en del af de offentlige anlægsmillioner:

- Der har været meget snak om nedslidte kloakanlæg, og nu ser det for alvor ud til, at der kommer til at ske noget. Vi er allerede i gang på området, og vi har henover sommeren afleveret flere tilbud på større arbejder, siger han til Jyllandsposten.

Lars P. Adamsen henviser blandt andet til rammeaftaler af henholdsvis to og fire års varighed med kommunerne i Randers og Vejen. Endvidere arbejder Anlæg Vest netop nu på en jord-, kloak- og belægningsentreprise i forbindelse med den kommende Ikea-udvidelse i Århus.

Klimaforandringer skaber nye udfordringer
Ifølge Lars P. Adamsen bliver etablering af regnvandsbassiner blandt de store vækstområder i fremtiden.

De skal opføres i bestræbelserne på at håndtere den stigende nedbørsmængde, som er blandt de forventede følger af klimaforandringerne:

- Hyppigere og kraftigere regnskyl vil give flere oversvømmelser, hvis man ikke sikrer sig bedre. Denne problemstilling har vi flere løsningsforslag til, siger projektdirektøren.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125