23948sdkhjf

Jönsson satser på mobile vægsystemer

Entreprenørvirksomheden har indgået en eksklusivaftale ned Dorma, der er en førende producent af intelligente og fleksible mobilvægge.
Fleksible vægsystemer bliver blandt Jönsson’s store indsatsområder i de kommende år.

Den sjællandske entreprenørkoncern har netop indgået en eksklusivaftale med Dorma Danmark A/S, der er datterselskab til tyske Dorma GmbH+Co.

- Det er i svære tider som disse, vi skal støbe fremtidens guldkorn, og vi er stolte over at få det ”blå stempel” som kvalitetsentreprenør for en af verdens største producenter af fleksible vægsystemer, siger Jönsson-direktør Per Engsø Larsen.

Dorma Danmark har de senere år blandt andet monteret vægge i DR Byen og Operaen, og selskabets direktør Frank Ipsen ser et stort potentiale på det danske marked:

- Trods den aktuelle afmatning i byggeriet udvikler markedet for fleksibel indretning sig positivt, og der er et stort potentielt marked for mobilvægge i Danmark, siger han og fremhæver indretning af kontorer og skoler som oplagte forretningsområder.

Dorma er stiftet i 1908 og har produktionsfaciliteter i en række europæiske lande, Singapore, Malaysia, Kina, Australien, USA og Brasilien samt 69 datterselskaber i 45 lande. Koncernen beskæftiger i alt 6.500 medarbejdere og har en omsætning på syv milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094