23948sdkhjf

Afstemning: Flertal tror ikke på ny renoveringspulje

Et lille flertal af brugerne på Building Supply er pessimistiske, når det kommer til forventningerne om en ny renoveringspulje. Der er dog også en relativt stor skare, der tror på flere statsfinansierede renoveringskroner.
For lidt over en måned siden meddelte Erhvervs- og Byggestyrelsen, at alle midler i den 1,5 mia. kroner store renoveringspulje nu var blevet uddelt.

Puljen blev frigivet kort efter påske, og siden da har aktører fra både byggeriet og Christiansborg været fremme med anbefalinger om at finde midler til en ny pulje. Indtil videre synes en sådan dog ikke at være på trapperne, men tror byggebranchen egentlig selv, at regeringen vil stille nye midler til rådighed?

Her på Building Supply stillede vi før sommerferien spørgsmålet ”Kommer der en ny renoveringspulje?”, og i alt 170 brugere valgte at give deres mening til kende. Heraf svarede størsteparten - 48 % - ”nej”, mens 44 % gav udtryk for, at de tror på, at boligejerne får flere statslige midler til rådighed. De resterende 8 % svarede ”ved ikke”.

Deltag i den nye afstemning på Building Supply…
Denne gang spørger vi ind til bygge- og anlægsbranchens forventninger til udviklingen i andet halvår 2009:

”Hvilke forventninger har din virksomhed til indtjeningen i andet halvår 2009 sammenlignet med første?”

Giv dit besyv med i afstemningsboksen i højre side.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094