23948sdkhjf

Pihl henter storordre i Skotland

Det danske entreprenørfirma skal opføre et nyt bibliotek for University of Aberdeen.
I skarp konkurrence med nogle af Skotlands største og førende entreprenører lykkedes det tidligere på måneden for danske Pihl at sikre sig hovedentreprisen på opførelse af et nyt universitetsbibliotek i Aberdeen.

Den samlede kontrakt lyder på mere end 265 mio. kroner og omfatter en 10.000 m2 stor udvidelse af et af de ældste og mest respekterede internationale universiteter i verden.

Det nye bibliotek kommer til at rumme i alt 13 kilometer boghyldeplads, 1.200 læse-/arbejdspladser, moderne it-systemer, udstillingslokaler, uddannelsesfaciliteter samt specialområde til universitets specielle og værdifulde kulturhistoriske samling af bøger og litteratur.

Aberdeen-biblioteket er tegnet af det danske arkitektfirma schmidt, hammer og lassen. Byggeriet påbegyndes i august måned i år og skal efter planen afleveres til bygherren i efteråret 2011.

Satser på vækst i Storbritannien
Tilbage i 2007 etablerede Pihl et datterselskab i Storbritannien og beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere på det britiske marked.

Koncernen har de senere år været involveret i flere større projekter i regionen, herunder National Museum of Liverpool, og Pihl forventer fortsat vækst på det britiske marked i den kommende periode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078