23948sdkhjf

Nyt branchefælleskab under Dansk Byggeri

Danske entreprenører samler anlægsbranchen i et nyt branchefællesskab; ”Danske Anlægsentreprenører”. Målet er at øge anlægsvirksomhedernes indflydelse på anlægs- og infrastrukturområdet.
På gårsdagens stiftende generalforsamling blev Knud Erik Kastrup fra Arkil udpeget som den første formand for Danske Anlægsentreprenører, og den nye frontfigur har store forventninger til det kommende arbejde:

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at skabe Danske Anlægsentreprenører. Det vil efter min mening være med til at give Dansk Byggeri en skarpere profil og medvirke til at øge anlægsvirksomhedernes indflydelse på anlægs- og infrastrukturområdet, siger han til Børsen.

Bag Danske Anlægsentreprenører står Anlægsentreprenørsektionen, Brolægningssektionen, Kabel- og Ledningssektionen, Kloaksektionen samt Vejbygningssektionen. Med etableringen af fællesskabet indføres en ny struktur, hvor Danske Anlægsentreprenører bliver en overbygning til sektionerne:

- Der vil blive tale om en arbejdsdeling mellem sektionerne og branchefællesskabet, så branchefællesskabet varetager anlægs- og infrastrukturområdets erhvervspolitiske interesser og fælles overordnede aktiviteter, forklarer Niels Nielsen, der bliver branchedirektør og daglige leder af Danske Anlægsentreprenører.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093