23948sdkhjf

Entreprenør overgår forventninger

Aarsleff har i regnskabsårets første seks måneder realiseret et overskud før skat på 145 mio. kroner. Resultatet er bedre end ventet, men ledelsen vælger alligevel at fastholde forventningerne til hele året på 200 mio. kroner.
Trods afmatningen i byggebranchen kom Per Aarsleff A/S ud af perioden oktober-marts med et resultat, der stort set er på niveau med samme periode i 2007/08.

I alt lyder overskuddet før skat på 145 mio. kroner mod 149 mio. sidste år, mens omsætningen er faldet med 38 mio. til 2,524 mia. kroner. Før renter lyder resultatet på 154 mio. kroner og fordeler sig med 72 mio. i Anlægs-divisionen, 30 mio. i Rørteknik samt 52 mio. i Fundering.

Centrum Pæle A/S og Aarsleffs polske selskab bidrager bedre end forventet, mens aktiviteterne i England, Sverige og Tyskland ligger under niveau.

Samlet set er resultatudviklingen dog bedre end forventet, men det får ikke koncernen til at ændre på sine tidligere udmeldte forventninger om et resultat på 200 mio. kroner.

Anlægs-divisionen opjusterer en smule, mens Fundering nedjusterer på baggrund af udsigten til reduktion af de byggeriafhængige funderingsaktiviteter i Danmark, England, Sverige og Tyskland.

Læs mere:
Aarsleff foran vækst i Polen

Kilde: Per Aarsleff A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.297