23948sdkhjf

Aarsleff foran vækst i Polen

Aarsleff har netop leveret betonpæle til Polens nye nationalstadion i Warszawa, og den danske ingeniørvirksomhed står til at få fingre i flere af landets mange offentlige infrastrukturprojekter.
Danske Aarsleff er stolt af leverancen til det nye stadion, der lyder på til 95 mio. kroner og er firmaets hidtil største enkeltstående kontrakt på pælefundering. Det fortæller virksomhedsudviklingschef i Aarsleff, Knud Ole Kirstein til Børsen.

Opførelsen af det nye nationalstadion i Warszawa er blot ét eksempel på de mange offentlige infrastrukturprojekter, der er i gang i Polen. Ifølge Danmarks Eksportråd peger flere analyser på, at Polen i den kommende tid vil investere yderligere 21 mia. euro (155 mia. kroner) i projekter som såsom arenaer, veje, jernbaner og lufthavnsprojekter, træningscentre, hoteller, IT og kommunikation.

Søren Juul Jørgensen, der er ekspert i polske markedsforhold ved Danmarks ambassade i Polen mener, at Aarsleff er godt positioneret til at drage fordel af det offentlige investeringsboom i Polen, men det er også muligt for andre at komme til.

- De massive investeringer i infrastruktur i Polen skaber en række muligheder for virksomheder indenfor byggeriet, som ellers er ramt af den økonomiske nedtur, udtaler han.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109