23948sdkhjf

Bygge- og miljørådgivere fusionerer

Orbicon har overtaget aktierne i Leif Hansen Engineering og placerer sig dermed blandt de største rådgivere i Danmark med 600 ansatte og en halv mia. kroner i omsætning.
Efter mere end tre års samarbejde har Orbicon overtaget 100 % af aktierne i Leif Hansen Engineering, og med opkøbet har Roskilde-virksomheden sat kursen mod vækst inden for miljø, energi og byggeri.

De t virksomheder indtager begge betydelige positioner inden for deres respektive områder, og sammen bliver de én af de største og fagligt stærkeste rådgivervirksomheder i Danmark:

- Vi har tidligere på året meldt ud, at vi agter at komme ud af den finansielle og økonomiske krise som vindere, og fusionen er et stort skridt i retning af at realisere vores strategi om at bruge vores finansielle soliditet til at udvikle og styrke koncernens datterselskaber, siger bestyrelsesformand Ove Kloch.

Ledelsen i den nye virksomhed, som vil udøve rådgivning fra 12 kontorer i Danmark og ét i New York, bliver et anliggende for Jesper Nybo Andersen og Lars Kragh.

Kilde: Orbicon

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109