23948sdkhjf

Vil gøre arbejdsmiljø til en konkurrencefordel

Teknikentreprenøren Kirkebjerg A/S har som den første i branchen fået certificeret sin indsats inden for arbejdsmiljø. Certificeringen dækker alle virksomhedens afdelinger og skal være med til at tippe vægtskålen til Kirkebjergs side i kommende tilbudsrunder.
Som den første teknikentreprenør i Danmark kan Kirkebjerg A/S nu bryste sig af at leve op til kravene i DS/OHSAS 18001:2008 & Arbejdstilsynets bekendtgørelse Nr. 87:2005.

- Vi er stolte af, at vi nu har myndighedernes ord for, at Kirkebjerg A/S er solidt funderet med hensyn til arbejdsmiljø. Har vore medarbejdere optimale betingelser, smitter det direkte af på de projekter, som vi udfører for vore kunder, siger direktør Henrik Frandsen og forklarer, at det undervejs har været en stor udfordring at tage hensyn til de forskellige afdelingers fagkulturer.

Udover de interne forbedringer håber direktøren på, at den nye certificering kan blive en konkurrencefordel i tilbudsrunder, hvor flere virksomheder måske ellers står meget lige:

- Vi anser først og fremmest vores arbejdsmiljøtiltag som en investering i vores flere end 400 medarbejdere. Men naturligvis har vi også tænkt det rent forretningsmæssige ind i tiltaget, som gerne skulle betyde, at vi står stærkt i forhold til vores konkurrenter, fastslår Henrik Frandsen.

Om Kirkebjerg A/S
Kirkebjerg er stiftet i 1950 og beskæftiger 420 medarbejdere fordelt på fem afdelinger og hovedkontoret i Osted ved Roskilde.

Den familieejede virksomhed fungerer fleksibelt som enten totalentreprenør, som del af et konsortium eller som ansvarlig for en projektentreprise. Blandt referencerne er Parken, Fields, Skejby og Holstebro sygehuse samt fjernvarme herunder Nordforbrændingen.

Kilde: Kirkebjerg A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095