23948sdkhjf

Tilfredsstillende regnskabstal hos Gråkjær

Trods tilbagegang på både omsætning og indtjening er ledelsen tilfreds med, at det i 2008/09 er lykkedes at hente et overskud på 35 mio. kroner.
Totalentreprenøren Gråkjær A/S har netop offentliggjort sit 2008/09-regnskab, der vidner om et overskud på 35 mio. ud af en omsætning på 865 mio. kroner.

Resultatet er godt 20 mio. kroner lavere end året før, hvor omsætningen endte på 1,12 mia. kroner, men i ledelsen betragter man de 35 mio. i overskud som fuldt ud tilfredsstillende:

- Vi kommer ud af 2008/09 med et regnskab, der viser styrke, trods den vanskelige situation branchen befinder sig i, siger administrerende direktør Benny Lægsgaard, der bestemt har optimismen i behold:

- Vi har mange kunder, der gerne vil igangsætte byggeprojekter, men den fastlåste finanssituation gør det vanskeligt for vores kunder at fremskaffe midlerne til at gennemføre visionen om nye produktionslokaler eller domicil. Der bliver stadig regnet mange priser og tegnet salgstegninger. Så vi ser med positive øjne på fremtiden. Byggelysten er til stede, fastslår han.

Forventningerne til indeværende regnskabsår er ligeledes positive, men Benny Lægaard erkender, at den finansielle krise stiller branchen over for nogle markante udfordringer, som vil kunne mærkes på bundlinjen:

- Det er klart at det næste år vil dele vandene. Kun de, der forstår at udnytte mulighederne, vil kunne vise et positivt resultat for 2009. Det forventer vi at kunne fremvise, når året er omme – dog ikke med samme overskud som de foregående år. Vi har 36 års erfaring i branchen og ved at tingene går op og ned – men vi ved også, at de der holder fast kommer styrket ud og er med til at stå på toppen senere, slutter direktøren.

Om Gråkjær A/S
Koncernen omfatter de fire selskaber Gråkjær Staldbyg, Gråkjær Industribyg, Graakjaer GmbH og AP-Company, der samlet beskæftiger 210 medarbejdere.

80 % af omsætningen ligger i Danmark, hvor Gråkjær Industribyg - der opfører industri- og erhvervsbyggeri - står for de 20 %.

Gråkjær Staldbyg er det største af selskaberne og opfører i disse år omkring 150 landbrugsanlæg om året i Nordeuropa.

Kilde: Gråkjær A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098