23948sdkhjf

Sorte tal hos facadeentreprenør

AS Facader er kommet ud af 2008 med et overskud på 1,9 mio. kroner før skat, og en fyldt ordrebog giver forventninger om fremgang i indeværende år.
En bedre styring af projekterne og stor stabilitet blandt medarbejderne er hovedårsagerne til, at AS Facader kommer ud af regnskabsåret 2008 med et af de bedste regnskaber i virksomhedens mere end 40-årige historie.

Resultatet før skat er vokset fra et beskedent overskud på 21.000 i 2007 til et plus på 1,9 mio. kroner, og det betegner administrerende direktør Peter Ishøy som ”meget tilfredsstillende”:

- Efter nogle år med beskedne resultater lagde vi os sidste år i selen for at blive bedre til at styre projekterne. Vi arbejder mere effektivt nu, og det kan ses på bundlinjen. Der er en høj grad af kontinuitet blandt vores ansatte, og de har både været parate til omstilling og konstruktive i forløbet, forklarer han.

Trods problemerne i byggebranchen ser Peter Ishøy positivt på 2009, hvor en fyldt ordrebog giver ro på de indre linjer:

- 2008 var et godt år for os, og det ser ud til, at tendensen fortsætter i år. Ordrebogen er fyldt op for resten af året. Derfor forventer vi et resultat for 2009 på linje med - eller måske endda bedre - end 2008, lyder det glade budskab.

AS Facader er aktuelt involveret i byggeriet af Kunstens Hus i Herning, byggerier på Vejlefjord Hotel & Konference samt et nyt kongreshus i Århus.

Kilde: AS Facader

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078