23948sdkhjf

Casa har rejst huset til eget nye domicil

Casa har udviklet det bynære havneområde Havnetrekanten i Horsens.

Her opfører virksomheden sit eget nye erhvervsdomicil mellem de historistiske bygninger Toldboden og Stykgodspakhuset, og projektet har netop fejret rejsegilde.

- Rejsegildet er en vigtig milepæl, der signalerer nedtælling til indflytningen til næste sommer. Det glæder vi os meget til nu, hvor Casa er vokset ud over de eksisterende rammer, siger grundlægger og adm. direktør Michael Mortensen.

Det bevaringsværdige Stykgodspakhus totalrenoveres og ombygges også til kontor for Casas medarbejdere. De to bygninger forbindes med en let glaskonstruktion, der fungerer som hovedindgang til begge bygninger.

Arkitema og Rambøll er rådgivere.

Projektet på godt 5.400 kvadratmeter omfatter 170 kontorpladser i den nye erhvervsbygning samt 60 pladser i Stykgodspakhuset, så der er også plads til nye kolleger hos Casa, som er i fortsat vækst.

De p.t. 125 medarbejdere (inkl. praktikanter) er fordelt med base i henholdsvis Jylland med base på hovedkontoret i Horsens og på afdelingskontoret i Københavns Nordhavn.

Nu lukkes huset og de indvendige arbejder fortsættes. Udover kontorpladser etableres mødefaciliteter og eksternt lejemål i form af butiksareal i den nye bygnings stueplan.

Samtidig med opførelsen af erhvervsdelen renoveres kajkanten af Horsens Kommune, og der etableres promenade med mulighed for at komme nærmere til vandspejlet.
Da CASA endvidere har udviklet og opfører luksusboligerne "Geiserne" på Havnetrekanten, vil hele det nye byrum stå færdigt om kort tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093