23948sdkhjf

Lokale firmaer bygger administrationsbygning

Byggeri med indlagt pause er skudt i gang i Nørager.
Den 9. august tog borgmester Leon Sebbelin – siddende i en gul gravemaskine – det første ’spadestik’ til en ny administrationsbygning i Nørager.

Byggeriet har været undervejs i længere tid, og det er forventningen, at de ca. 90 medarbejdere kan rykke ind i de nye kontorer i løbet af oktober eller november 2017.

Det nye hus er tegnet af Kærsgaard & Andersen, KAAI, og omfatter 1.250 kvadratmeter fordelt på to etager. Byggeriet har været udbudt i fagentrepriser, og langt størstedelen af disse er gået til firmaer med adresse i det nordjyske.

Nybyggeri frem for renovering
Tre af Rebild Kommunes administrative centre har endnu til huse på rådhuset i den tidligere Nørager Kommune.

Bygningen har set bedre dage, og da en renovering blev beregnet til at ville koste i omegnen om 9,6 millioner kroner, besluttede et flertal i byrådet tilbage i 2014 at bygge et nyt hus. Det endelige budget er på 18,3 millioner kroner.

- Selv om processen indtil videre har været lang og kroget, kan vi nu endelig se målet, og byggeriet skal nok blive færdigt til tiden, siger borgmester Leon Sebbelin.

Efter det første spadestik skal der støbes fundament og laves terrændæk. Arbejdet med disse dele af byggeriet afsluttes til november. Herefter sættes byggeriet på pause, indtil betonelementerne bliver leveret i januar 2017.

De bygger i Nørager

Henriksen & Madsen A/S
Nedrivning, jord/kloak, beton, råhus, elementer, murer, belægning

Jættebyg A/S, Suldrup Træindustri
Tømrer, snedker

Bravida Danmark A/S
Blikkenslager, VVS

Aamann og Fischer ApS
El

DP-Ventilation A/S
Ventilation

Aalborg Erhvervs Gulve ApS
Gulv

Malerfirma Klit Christensen ApS
Maler
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156