23948sdkhjf

Disse teams kan byde på opgaver for milliarder

En række af landets kendte entreprenører og rådgivere har nye byggeprojekter i udsigt.
Københavns Kommune sendte i juni måned sine nye strategiske partnerskaber i udbud .

Nu er 10 teams udvalgt til at levere tilbud på de to delaftaler for byggeopgaver med en samlet værdi af op mod 2,9 milliarder kroner. I alt 18 teams har ansøgt om prækvalifikation.

- Vi har i høj grad taget afsæt i byggebranchens egne anbefalinger om innovative udbud og belønning af godt samarbejde. Og vi har haft en god og tæt dialog med markedet inden vores udbud. Alligevel har vi været utroligt spændte på, om byggebranchen også i praksis var klar til at være med her. Så vi er rigtig glade for, at så mange stærke og kompetente teams af virksomheder nu har tilkendegivet, at de gerne vil være med, siger byggechef i Byggeri København, Rasmus Brandt Lassen.

Byggeri København har i udvælgelsen lagt vægt på ansøgernes erfaring med planlægning, projektering og udførelse af byggeprojekter med lignende størrelse og kompleksitet, som de udbudte delkontrakter. I vurderingen er der også lagt vægt på erfaring med styring af store byggeprojekter, tidlig inddragelse af entreprenører, erfaring med tillidsbaserede og længerevarende samarbejder samt innovative processer.

De strategiske partnerskaber er opdelt i to delaftaler, én for byggeri på børne- og ungeområdet og én for byggeri for kommunens øvrige forvaltninger. Porteføljen på børne- og ungeområdet (delaftale A) estimeres til at være på op mod kr. 2,3 milliarder over fire år, mens porteføljen for delaftale B, som vedrører byggeri for kommunens øvrige forvaltninger, estimeres til op mod kr. 0,6 milliarder over fire år.
Fristen for aflevering af tilbud den 2. september 2016. De prækvalificerede teams må byde på begge aftaler, kun kan kun tildeles den ene. De to vindere findes efter en forhandlingsrunde omkring årsskiftet.


PRÆKVALIFICEREDE PÅ DELAFTALE A
• Daurehøj Erhvervsbyg med underleverandørerne Kullegaard og Hundsbæk og Henriksen.

• Enemærke og Petersen med underleverandørerne Nøhr & Sigsgaard, Kant Arkitekter, Dominia, Norconsult og GHB Landskabsarkitekter.

• Juul & Nielsen med underleverandørerne Barslund, Brøndum, Juul og Hansen Arkitekter, Niras, Holm & Grut Arkitekter, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Kragh Berglund.

• MT Højgaard med underleverandørerne Arkitema, Orbicon og MT 2Højgaard A/S – Design and Engineering

• NCC Danmark med underleverandørerne JJW Arkitekter, Rubow Arkitekter, Lendager Group & Lendager Arkitekter, Alectia og NCC Danmark - Engineering.


PRÆKVALIFICEREDE PÅ DELAFTALE B
• B. Nygaard Sørensen (BNS) med underleverandørerne Mangor & Nagel, Cobe, Oluf Jørgensen og Plan + Landskab.

• Enemærke og Petersen med underleverandørerne Nøhr & Sigsgaard, Kant Arkitekter, Dominia, Norconsult og GHB Landskabsarkitekter.

• Hoffmann med underleverandørerne BBP Arkitekter og Lyngkilde.

• Jakon med underleverandørerne EKJ, Leth & Gori, Rørbæk og Møller Arkitekter og Schul Landskabsarkitekter.

• Juul & Nielsen med underleverandørerne Barslund, Brøndum, Juul og Hansen Arkitekter, Niras, Holm & Grut Arkitekter, Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Kragh & Berglund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078