23948sdkhjf

BNS bygger om i Carlsberg Byen

Fredet bygning omdannes til erhverv og butikker.
Bent Nygaard Sørensen A/S (BNS) skal stå for en ombygning af Christen Hus i Carlsberg Byen, som fra udgangen af 2017 skal huse 3.400 kvadratmeter erhverv og detailhandel.

Direktør i Carlsberg Byen, Jan S. Hansen, tog tirsdag det første spadestik til byggeriet sammen med BNS-direktør Mikkel Baastrup og Lone Wiggers, der er partner hos arkitekten bag projektet C.F. Møller.

- Christen Hus opføres ud til en af bykvarterets 25 attraktive pladser og byrum, Bryggernes Plads, og bliver forventeligt et af Carlsberg Byens mest eftertragtede placeringer blandt bykvarterets kommende erhvervs- og detailkunder, fortæller Jan S. Hansen.

Christen Hus bliver opført side om side med den ikoniske, fredede bygning Lagerkælder 3, også kaldet ”Slottet” på grund af sine prominente guldskiver.

Byggeriet bliver på fem etager plus kælder og vil, når det står færdigt i slutningen af 2017, indeholde cirka 2.800 kvadratmeter kontor og 600 kvadratmeter butik og café. Derudover bliver der på toppen etableret en tagterrasse.

Det rådgivende ingeniørarbejde på projektet leveres af EKJ Rådgivende Ingeniører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109