23948sdkhjf

Enemærke & Petersen vinder hovedentreprise

Skal renovere PCB-ramt skole for et større tocifret millionbeløb.
Det bliver Enemærke & Petersen, der skal PCB-renovere Hedelyskolen i Greve ved København.

- De afgav det økonomisk mest fordelagtige tilbud, som var tildelingskriteriet. De er målt på udformning, bemanding og pris, og der var de bedst, oplyser Jesper Møgelhøj, projektleder i AI A/S, der er totalrådgiver på sagen.

Han har tidligere over for Licitationen - Byggeriets Dagblad oplyst, at der er tale om cirka 6.700 kvm på skolen plus kælder, der er berørt. Og her skal der blandt andet udskiftes døre, vinduer, gulvbelægninger og belysning.

I alt er skolen på 14.300 kvm og rummer ud over undervisningslokaler SFO, musikskole og lokaler til diverse fritidsaktiviteter.

Skolen er indviet i 1954 og er blevet bygget om og til flere gange. I 1972 fik skolen sit nuværende navn i forbindelse med en større tilbygning. Tilbygningerne fra 1970-1972 er netop den del, som nu skal PCB-saneres.

Erfaring fra andre opgaver
Enemærke & Petersen er gået i gang med at bygge byggepladsen op, og selve renoveringsarbejderne går i gang i starten af juli, når skolen går på sommerferie.

Opgaveløsningen kommer til at foregå i fem etaper – også mens skolen er i drift – og skal være afsluttet i 2018.

- Vi er meget glade for, at vi er blevet tildelt opgaven. Vi mener også, at vi er gearet til den, siger Ulrik Kristensen, projektchef på sagen hos Enemærke & Petersen.

Han henviser til, at virksomheden har stået for den omfattende PCB-renovering af boligkomplekset Birkhøjterrasserne i Farum.

- Det er mange af vores erfaringer og ekspertise derfra, vi vil anvende på Hedelyskolen, fortæller han og fortsætter:

- Ud over PCB-renoveringen skal vi foretage en renovering af facaden, og så er der en tagudskiftning ved siden af. Samlet er det en mellemstor opgave i vores regi, og man kan sige, at den er kompliceret, i og med skolen er i drift, mens vi arbejder.

Kontraktsummen lyder på 59 mio. kroner, oplyser Ulrik Kristensen.

De prækvalificerede
Hugo Svaneeng Snedker- og Tømrerfirma
Enemærke & Petersen
Jakon
Anker Hansen & Co.
Øens Murerfirma

Alle de prækvalificerede bød på opgaven, oplyser Jesper Møgelhøj, projektleder i AI A/S, der er totalrådgiver på sagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079