23948sdkhjf

Kom helt tæt på byggeriets topfolk

”Hvem er hvem i byggeriets top” er et nyt stort opslagsværk, der skaber overblik i en dynamisk branche - både online og på print.
Abonnenter på Building Supplys søstermedie, Licitationen - Byggeriets Dagblad, modtager i dag et gratis eksemplar af et nyt, unikt opslagsværk i magasinformat.

”Hvem er hvem i byggeriets top” giver overblikket over de største entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører. Aktørerne er udvalgt efter en segmenteringsproces, hvor økonomiske nøgletal er sammenholdt med kvalitative vurderinger:

- Vi har forsøgt at identificere de største og de mest toneangivende aktører. Det betyder også, at vi har fravalgt andre. Den proces er ikke let og er naturligvis til diskussion. Vi er dog overbeviste om, at vores valg afspejler de faktiske forhold, og den kvalitative vurdering gør netop opslagsværket til andet end blot en oplistning af virksomheder i forhold til omsætning og indtjening, siger Klaus Tøttrup, ansvarshavende chefredaktør for Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Få adgang

Alle abonnenter på Licitationen - Byggeriets Dagblad har gratis adgang til hvemerhvem.dk. Er du ikke abonnent kan du lige nu bestille tre måneders prøveabonnement inklusiv et års adgang til hvemerhvem.dk for 795 kroner.
Ud over beskrivelser af virksomhederne og deres topfolk samt virksomhedernes nøgletal indeholder opslagsværket et overblik over de vigtigste personrokader og ledelsesskift inden for det seneste års tid samt overblik over fusioner og virksomhedsovertagelser.

- Bygge- og anlægsbranchen er en dynamisk branche. Derfor har vi også sat strøm til opslagsværket, siger Klaus Tøttrup.

Opslagsværket kan således også findes på www.hvemerhvem.dk , hvor alle data om virksomhederne løbende vil blive opdateret og ajourført.

- Der er lagt en god portion baggrundsviden og arbejdstid i ”Hvem er hvem i byggeriets top”. Og vi er faktisk ret stolte af resultatet. Både i forhold til printudgaven og hjemmesiden. Vi håber, at branchen tager godt imod opslagsværket og hjemmesiden og får nytte af de mange informationer om tre vigtige underbrancher i byggeriet, siger Klaus Tøttrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093