23948sdkhjf

Unge arkitektfirmaer bliver bedre til business

Legater fra Dreyers Fond skal styrke syv talentfulde arkitektfirmaers forretningspotentiale.
For tredje gang har Dreyers Fond udbudt legater til nystartede arkitektvirksomheder for at klæde dem bedre på til at håndtere de forretningsmæssige udfordringer.

Syv virksomheder er i år udvalgt til at deltage i et forløb med syv workshops med fokus på emner som økonomi, strategi, forretningsudvikling, ansættelsesret, entrepriseret og udbud.

De syv legatmodtagere er udvalgt på baggrund af en ansøgningsrunde, og feltet består denne gang af ETN Arkitekter, Tegnestuen Lokal, Arcgency, Studio Fountainhead, Matters, Leth&Gori samt ALL.

Erfarne undervisere, der tæller professorerne Jan Mouritsen og Flemming Poulfelt fra CBS samt advokaterne Claus Berg fra Bech-Bruun, Jette H. Ronøe og Jens Jordahn fra Aumento Advokatfirma og Janie C. Nielsen fra Reimer Legal, skal lede de syv workshops og deltage i den efterfølgende sparring af de nystartede arkitektvirksomheders forretningsplaner.

De deltagende arkitektvirksomheder kobles også med erfarne mentorer fra branchen, som har sagt ja til at stille deres viden og erfaring til rådighed i forløbet. Denne gang er det Anders Holst Jensen (JJW), Johnny Svendborg (Svendborg Architects), Mette Tony (Praksis Arkitekter), Vibeke Lydolph (CCO), Louis Becker (Henning Larsen Architects), Dorte Mandrup (Dorte Mandrup Arkitekter) og Mette Skjold (SLA).

De i alt fjorten deltagere samles for første gang og mødes med deres mentorer og undervisere onsdag den 30. marts i Arkitektforeningen, Åbenrå 34.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093