23948sdkhjf

Niras køber svensk

NIRAS styrker sin position i Sverige og Østersøregionen. Med virkning fra 1. juli overtager NIRAS TP Group med over 120 ansatte i Sverige, Finland og Estland.
Med opkøbet af TP Group står NIRAS Gruppen stærkt i landene omkring Østersøen og bliver markedsledende inden for en række kompetenceområder i regionen.

- Når NIRAS optager nye medlemmer i familien er det en central forudsætning, at den nye situation er en klar fordel for begge parter. Med overtagelsen af TP Group får NIRAS en markant styrket tilstedeværelse i Sverige, Finland og Baltikum, kombineret med nye spidskompetencer inden for forretningsområder, vi ønsker at videreudvikle, udtaler Carsten Toft Boesen og uddyber:

- Visionen er, at vi i fællesskab skal skabe en ny og spændende konsulentvirksomhed i Østersøregionen. TP Group er specialister i kommerciel og strategisk rådgivning til byggebranchen og kan derfor være med til at bringe vores rådgivning højere op i værdikæden. Det baner samtidig vejen for at levere vores eksisterende kompetencer til nye kunder. Sammen får vi mulighed for at udnytte nogle helt nye markedsmuligheder på vores hjemmemarkeder i Danmark og Polen.

Styrker begge parter
Den svenske virksomhed har været på udkig efter en samarbejdspartner, som dels kunne sikre et hensigtsmæssigt generationsskifte, dels sikre, at en ambitiøs forretningsplan kunne realiseres.

- TP Group får en stærk, udviklingsorienteret og solid ejer, som giver os mulighed for at udvikle og ekspandere i forhold til de forretnings- og udviklingsplaner, vi har lagt, udtaler Jan Leife, som er administrerende direktør og medejer af TP Group. Jan Leife fortsætter:

- Det er vores mål at fordoble vores omsætning i løbet af de næste fire år, og nu får vi både musklerne og nogle nye spidskompetencer inden for fx miljø, indeklima, brand og sikkerhed. Det tilfører TP Group en vifte af produkter, vores kunder allerede efterspørger og er med til at befæste vores position som markedets mest komplette rådgiver til professionelle lejere, bygherrer og developers.

Og nok så interessant giver det os jo helt nye muligheder på markederne ude for Sverige og Finland, siger Jan Leife.

Bussiness as usual
Sammenlægningen medfører ikke organisatoriske forandringer. TP Group fortsætter efter den lagte forretningsplan, ledelsen fortsætter og alle medarbejdere beholder deres nuværende stillinger.

TP Groups administrerende direktør Jan Leife bliver medlem af NIRAS' koncernledelse og formanden for TP Groups bestyrelse Bo Sundberg træder ind i NIRAS' bestyrelse.

- Det har været en meget positiv oplevelse at indgå i forhandlingerne, hvor vi har lært meget både af og om hinanden. De to organisationer passer usædvanligt godt sammen, så vi er glade for at TP Group nu er en del af NIRAS Gruppen og ser frem til at vores medarbejdere, direktion og bestyrelse bliver styrket med dygtige folk fra vores nabolande, slutter administrerende direktør i NIRAS Carsten Toft Boesen.

Fakta om NIRAS og TP Group
NIRAS er en af de store rådgivende virksomheder i Danmark kompetencer inden for en bred vifte af discipliner. De over 1000 ansatte leverer rådgivning inden for byggeri, anlæg og forsyning, miljø, klima og energi, samt infrastruktur, planlægning og økonomi. NIRAS har kontorer 16 steder i Danmark, datterselskaber i 10 lande og er stærkt repræsenteret i Østersøregionen med afdelinger i Polen, Estland, Finland, Sverige, Ukraine og Bulgarien.
Læs mere på www.niras.dk.

TP Group er et af Nordens førende specialister i kommerciel og strategisk rådgivning til byggebranchen. TP Groups specialkompetencer er inden for projekt- og byggeledelse og rådgivning til bygherrer, developere og professionelle lejere. Visionen er at yde aktiv og professionel støtte hele vejen fra ide, analyse, planlægning og gennemførelse til lønsomt resultat. TP Group har 120 medarbejdere på kontorer i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingfors og Tallinn.
Læs mere på www.tpgroup.se

Kilde: NIRAS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126