23948sdkhjf

Ny signal-direktør i Banedanmark

Udnævnelsen sker samtidig med, at Banedanmark styrker sin byggeorganisation.
Jan Schneider-Tilli er tiltrådt som direktør for Signalprogrammet, der frem mod 2021 står for en totaludskiftning af de forældede signalanlæg på S-banen og fjernbanen.

- Signalprogrammet har meget stor betydning for den danske jernbane. At implementere det nye signalsystem på henholdsvis S-banen og fjernbanen er en meget stor opgave, der kræver et helt særligt fokus. Derfor er jeg glad for, at vi med Jan Schneider-Tilli nu igen får en programdirektør for Signalprogrammet, siger administrerende direktør for Banedanmark Per Jacobsen.

Jan Schneider-Tilli kommer fra en stilling som projektdirektør på København-Ringsted-banen og udnævnes samtidig med, at Banedanmark får ny organisering

Banedanmarks direktion vil i fremtiden bestå af administrerende direktør Per Jacobsen og direktørerne for de fem divisioner:

"Anlæg" indeholder alle anlægs- og fornyelsesprojekter, elektrificeringsprogrammet samt baneprojekterne København-Ringsted og Ringsted-Femern Banen. Steen Neuchs Vedel er anlægsdirektør.

"Teknik" samler "Produktion" og "Teknisk Drift" med det samlede ansvar for vedligehold af jernbanen. Søren Boysen er teknisk direktør.

"Trafik" får ansvaret for det tværgående samarbejde med DSB i præcisionsprogrammet på samme måde som det tværgående trafikinformationsområde. Peter Svendsen er trafikdirektør.

"HR" med fortsat ansvar for "Kvalitet & Sikkerhed". Charlotte Smidt er HR-direktør.

"Økonomi" med områderne "IT", "Indkøb" og "Økonomi". Stillingen som økonomidirektør skal besættes.

- Jeg ser en fordel i at samle alle vores anlægsarbejder under en fælles ledelse i divisionen Anlæg, fordi det styrker vores bygherreorganisation. Ligeledes har jeg ønsket et endnu mere effektivt vedligehold af jernbanen, og det mener jeg, at vi kan få ved at lægge den del af organisationen, der giver ordrer i Teknisk Drift, sammen med dem, der udfører arbejdet i Produktion i en ny division, der hedder Teknik, siger Per Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125