23948sdkhjf

Kvistens ABCD

Ny opdateret udgave af den populære håndbog udgivet af Quattro Færdigkvist
Kvistens ABC hedder den håndbog, firmaet Quattro Færdigkvist udgav for 2 år siden. Foruden afsnittet om kvistens historie og æstetik Ny opdateret udgave af den populære håndbog udgivet af Quattro Færdigkvist indeholder håndbogen en omfattende teknisk vejledning og beskrivelse af alle de krav, myndighederne stiller i forbindelse med en tagkvist.

Derfor har håndbogen da også siden været stærkt efterspurgt af bygherrer, rådgivere og tømrermestre, når planlægning og udførelse af tagkviste var aktuel.
Og nu er der så kommet en revideret og udvidet udgave af den populære håndbog. Denne gang med en enkelt tilføjelse til titlen, som nu er Kvistens ABCD.

Energi-neutral kvist –varm dit hus op med kviste
Den reviderede udgave af håndbogen er på 84 sider fordelt på 11 hovedafsnit, der blandt andet indeholder en grundig beskrivelse af de dele af det nye bygningsreglement, som vedrører kviste herunder kravene til isolering. Blandt nyhederne møder man den energi-neutrale kvist med solfangere i taget. Kvisten der i stedet for det normale varmetab giver et regulært tilskud på varmeregnskabet. Dertil kommer montagen af kviste, som beskrives med alle detaljer omkring udvekslinger i husets spærkonstruktioner og montage på forskellige tagmaterialer.

Den rigtige kvist til huset
Endelig er der også tænkt på den æstetiske side af sagen. Foruden den grundige forklaring hjælper Quattro Færdigkvist med at vælge de rigtige, og det vil sige den mest harmoniske kvist til det konkrete hus. Det sker ved at indtegne den eller de færdige kviste på tegninger eller fotos af huset.

Kvistens ABCD er gratis og fås ved henvendelse til Quattro Færdigkvist på tlf. 55 45 00 78, fax 55 45 00 13 eller info@tagkviste.dk . Se også www.tagkviste.dk , hvor bogen kan downloades som pdf fil.

Kilde: Quattro Færdigkvist

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078