23948sdkhjf

Herning byggemodner i stor stil

Kommune gør over 80 grunde klar til byggeri.
81 nye byggegrunde i Herning Kommune skal byggemodnes.

Det besluttede et enigt økonomi- og erhvervsudvalg mandag 22. februar, hvor der blev givet grønt lys til at bruge godt 21 millioner kroner til formålet.

- Det er vigtigt for byrådet, at vi hele tiden har et bredt og varieret udvalg af grunde til interesserede borgere. Med beslutningen i Økonomi- og Erhvervsudvalget sørger vi for, at det fortsat er tilfældet, siger Lars Krarup (V), borgmester i Herning Kommune og formand for Økonomi- og Erhvervsudvalget.

I Sunds byggemodnes 21 boliggrunde på Søengen. I Velhustedparken i Kibæk skal 14 grunde byggemodnes, ligesom 17 nye grunde kommer til på Ørskovbakken i Snejbjerg.

Derudover sker der en såkaldt betinget byggemodning af 11 grunde på Gl. Skarrildvej i Arnborg, syv grunde på Poppelbakken i Tjørring og 11 grunde på Åbjergparken/Åbjergvænget i Vildbjerg. Det betyder, at byggemodningen først sættes i gang, når der bliver solgt en grund.

I alt 81 nye grunde, som altså fremover vil være at finde på salgshylderne, når borgere henvender sig for at se på mulighederne for at bygge hus i Herning-området.

Arbejde gøres færdigt
Økonomi- og Erhvervsudvalget gav samtidig grønt lys til, at en række arbejder i allerede eksisterende udstykninger gøres helt færdige.

I fritidslandskabet nord for Koustrupparken og Knudmoseparken i Lind drejer det sig om profilering og beplantning af den nye skov.

Der afsluttes også arbejde med blandt andet beplantning i Grønbækparken i Aulum, mens der blandt andet etableres dræn nord for udstykningen Hvedevænget i Vildbjerg. Endelig gøres arbejdet helt færdigt på Ahornbakken i Tjørring.

I alt frigav udvalget næsten 30 mio. kr. til byggemodning og afsluttende arbejder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125