23948sdkhjf

NCC giver huskøbere kvalitetsgaranti

NCC udsteder nu en kvalitetsgaranti til huskunderne. Garantien er en del af en ny samlet købertryghedspakke.
NCC indfører nu en "købertryghedspakke", som sikrer, at boligkøberne ikke kan komme i klemme, hvis der er mangler ved de villaer og rækkehuse, som NCC Bolig sælger og opfører. Garantien gælder for alle nye handler og tager udgangspunkt i den tryghedspakke, der siden sidste år har dækket de lejligheder, NCC sælger.

- For at give kunden en ekstra tryghed, stiller vi fra nu af en økonomisk garanti, så kunden kan føle sig helt sikker på, at eventuelle mangler altid udbedres. Vores garanti er et supplement til de nye, lovpligtige byggeskadeforsikringer. Med tryghedspakken sikrer vi, at vores kunder er dækket af både byggeskadeforsikringen samt garantien. Dermed bliver vores kunder bedre stillet, siger Henrik Krabbe, koncern-direktør i NCC Construction Danmark A/S med ansvar for NCC Bolig.

Et andet nyt tiltag hos NCC Bolig er, at kunderne - udover en mindre udbetaling - fremover først skal betale for boligen på selve indflytningsdagen:

- Vi vil gerne sende et stærkt signal til forbrugerne i en tid, hvor vi desværre tit hører historier om familier, der står uden tag over hovedet og har mistet en penge, fordi entreprenøren er gået konkurs, siger Henrik Krabbe.

NCC Bolig kan levere boliger over hele Danmark og er en af landets største boligudbydere. Virksomheden – som for nylig fusionerede med typehusfirmaerne Bülow Nielsen, OC Huset og Holmbo Huse – har en klar målsætning om at blive markedsledende på det danske marked inden for få år.

Den nye købertryghedspakke indføres samtidig med et nyt produktprogram af villaer, som siden starten af juni er solgt i hele landet. I det nye produktprogram er der arbejdet så meget med opførelsesmetoderne, at NCC samtidig kan stille forbedrede garantier.

Kilde: NCC

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125