23948sdkhjf

Ny direktør skal udvikle E&P Service

Hos Enemærke & Petersen har juridisk direktør Sven Mortensen fået en ny udfordring.
Det er efterhånden fem år siden, at E&P Service blev udskilt som et selvstændigt datterselskab under Enemærke & Petersen A/S.

Selskabet har nu nået en størrelse, der kræver et større fokus på udvikling. Derfor blev Sven Mortensen før årsskiftet udnævnt som ny direktør. Han har været ansat i Enemærke & Petersen gennem 23 år, senest som juridisk direktør:

- Det bliver spændende at komme i gang med det her projekt, som helt sikkert bliver en udfordring for mig, da jeg skal sætte mig ind i et nyt koncept med meget anderledes arbejdsgange end dem, jeg kender fra Enemærke & Petersen, siger Sven Mortensen.

Vil øge specialiseringen
E&P Service udfører facility management-opgaver indenfor bygningsvedligehold for boligforeninger, kommuner og større ejendomsbesiddere.

I den kommende tid vil Sven Mortensen især have fokus på at trimme forretningsgangene, og en del af strategien vil være at sikre, at alle aftaler er rentable og bidrager til forretningen.

- En del af vores strategi bliver også at øge specialiseringen inden for nogle af de oversete områder, som allerede i dag er en del af vores forretning. E&P service har allerede specialister inden for mange fag. Dem skal vi have fremhævet, så vi kan vise, hvordan vi skiller os ud fra de andre aktører. Jeg tror, at det er områder, hvor vi virkelig kan markere os, forklarer den nye direktør, som oprindeligt er uddannet tømrer og siden bygningskonstruktør.

Behov for nye kompetencer
E&P Service har de seneste godt 2½ år haft Søren Knudsen som direktør. Ifølge Licitationen – Byggeriets Dagblad er baggrunden for udskiftningen et behov for nye kompetencer.

- Søren har været på posten i en periode, hvor vi har haft behov for at arbejde med optimering af processer og organisation. Nu er vi i en situation, hvor vi skal ud og hente nye kunder og forretningsområder, og det er Sven stærkere til, end Søren ville være, og derfor har vi skiftet ud, siger Henrik Mielke, adm. direktør for Enemærke & Petersen og bestyrelsesformand for E&P Service.

Læs hele artiklen her:

Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078