23948sdkhjf

Nyt Greve-firma satser på billigt kineser-LED

Ved at springe mellemled over kan kinesisk LED-lys klare sig stærkt i konkurrencen, mener ny aktør.
Nystartede Solander Green Power i Greve tror stærkt på forretningsmuligheden i prisbillige kinesiske LED-lyskilder og forventer at have 30 ansatte om tre år og en omsætning på 100 mio. kr.

Det fortæller entreprenør og direktør Ole Solander Sørensen, som er uddannet svagstrømsingeniør og har været aktiv erhvervsdrivende i over 30 år.

Han har etableret sig i kontormiljøet Erhvervscentret i Greve, som også blandt de første kunder.

Hele Erhvervscentret tester nu en løsning fra Solander, som måske kan føre til, at hele huset får udskiftet sine lyskilder.

Ifølge Ole Solander Sørensen er det nye firma konkurrencestærkt, fordi fordyrende mellemled springes over.

- Vi vil til en start fokusere på at gøre danske virksomheder og herefter svenske og norske opmærksomme på fordelene ved LED-lys og hjælpe dem med at forbedre belysningen. Der findes en guds velsignelse af lyskilder i en høj kvalitet, som jeg med mit nye firma Solander Green Power henter hjem blandt andet fra Kina og tester for at sikre erhvervslivet energibesparelser men også et bedre indeklima og en mere grøn profil. Sammenlignet med traditionelle pærer udvikler LED-lyskilder ikke spildvarme, og de er mere skånsomme mod miljøet og godt for økonomien, siger han.

Erhvervscentret i Greve forventer at kunne tjene en investering i nye lyskilder hjem efter tre år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094