23948sdkhjf

Primabo A/S styrker sags-koordinationen

Primabo A/S har travlt med at levere arkitekttegnede boliger til danskerne – faktisk så travlt, at man netop har ansat en ny medarbejder til at koordinere samtlige byggesager.
Hos det lille byggefirma Primabo A/S går det godt. Firmaet har specialiseret sig i at tegne og opføre individuelle arkitekttegnede huse, og den store efterspørgsel efter netop den type huse har gjort det nødvendigt for virksomheden at ansatte en sagskoordinator til at hjælpe med at holde styr på de mange byggesager.

Valget faldt på Flemming Holm Møller, der har 12 års erfaring inden for byggebranchen. Han skal fremover koordinere samtlige af de underentreprenører, der benyttes til den udførende del af projekterne. Her har Primabo nemlig valgt at udlicitere, mens man klarer tilsynet med de mange byggerier selv.

Det særlige ved Primabo er, at der bygges uden ratebetalinger. Det betyder, at der ingen betaling skal falde før afleveringen af det færdige huse.

- Det giver kunderne total tryghed, at der ingen regninger kommer før de flytter ind, og skulle de have lyst til selv at bidrage med nogle af leverancerne eks. inventar, gulvklinker, malerarbejde osv., så er dette også en mulighed, vi er meget fleksible, siger Michael Feldt Nielsen, direktør for byggefirmaet Primabo A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109