23948sdkhjf

Fald i indtjening hos NCC i første kvartal

NCC’s danske bygge-, anlægs- og boligaktiviteter har i årets tre første måneder haft fald i omsætning og indtjening i forhold til samme periode året før.
Ordreindgangen var på 1.189 milliarder kroner, hvilket er på niveau med sidste år.

Omsætningen var på 725 millioner kroner. Samme periode sidste år var omsætningen på 1.079 millioner kroner. En forskel på 354 millioner kroner (-33 procent).

Driftsresultatet (EBIT) var på 5 millioner kroner. Samme periode sidste år var EBIT på 12 millioner kroner, en forskel på 7 millioner kroner (-58 procent). Resultatet sidste år var dog positivt påvirket af grundavancer indenfor boligsegmentet.

– Regnskabet for første kvartal er positivt med et resultat på fem millioner kroner. Bag resultatet ligger et overskud i entreprenørforretningen, men det samlede resultat er presset af, at boligmarkedet fortsat er meget svagt, siger Torben Biilmann, administrerende direktør for NCC
Construction Danmark A/S og medlem af koncernledelsen for NCC A/B.

– Fratrækker vi i sammenligningen de grundavancer, vi havde i samme periode sidste år, er der tale om en resultatforbedring, som er skabt i kraft af daglig fokus og ansvarlighed hos medarbejderne i NCC Construction Danmark, siger Torben Biilmann.

– I den kommende tid vil vi arbejde med at fastholde den positive udvikling i entreprenørydelserne og samtidig konsolidere og tilpasse boligorganisationen til markedssituationen, siger Torben Biilmann.

Kilde: NCC Danmark

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109