23948sdkhjf

SR-Design præsenterer SOLO-Huset

Med mere end 20 års erfaring i branchen og mere end 1000 gennemførte byggerier, har det veletablerede bygge, ingeniør og arkitektfirma SR-Design A/S med adresse på Tømrervænget 6 i Næstved, udvidet deres i forvejen brede sortiment med endnu et nyt koncept.
Ud over de velkendte Danmarkshuse, "Tegn selv koncept", Musikhusene (Flygel og Saksofon) og de individuelle byggerier præsenteres nu igen et nyt koncept. SR-Designs filosofi har altid været ikke at bygge to helt ens huse, men den stigende efterspørgsel af funktionelle og tidssvarende boliger, har givet stor indsigt i, hvad kunderne ønsker og stiller af krav til den nye bolig.

Således lancerer SR-Design A/S nu SOLO-Huset.

SOLO-Huset er et lavenergihus og leveres med en stor og flot integreret vognportsløsning på hele 48 kvm., med en dobbelt vognport samt et stort redskabsrum på 15,5 kvm. Beklædningen i redskabsrummet er udført i klinkebeklædning.

SOLO-Huset er på ingen måde et kvalitetsmæssigt tilbageskridt. SR-Design A/S har altid bestræbt sig på konstant at højne kvaliteten på alle områder af byggeriet.

SOLO-Huset kan erhverves for en samlet pris på kun 1.999.000,00 kr. som en garanteret FAST PRIS inkl. moms.

SOLO-Huset sammenfatter de mest efterspurgte ønsker til et enfamiliehus. Nemlig en lys, rummelig og velfungerende bolig i form af et stort vinkelhus på hele 162 kvm. Huset er indrettet med stor sammenhængende stue, alrum og køkken, soveværelse med særskilt garderoberum, samt forældrebad med brus. Desuden forefindes 2 gode værelser i særskilt "børneafdeling" adskilt med lille mellemgang og eget børne/gæstebadeværelse også med brus. Der er adgang til ejendommen direkte fra carporten via en kombineret brygges/entréindgang, hvor bryggerset kan udnyttes til fulde samtidigt med, at man bevarer den "pæne indgang". Endelig indeholder huset naturligvis et velfungerende kontor/ gæsteværelse, således at hjemmearbejdspladsen og overnatningsmuligheden er tilgodeset.

Kilde: SR-Design - www.sr-design.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094