23948sdkhjf

Stor interesse for byggegrunde ved Smørum

85 interesserede vil kæmpe om 65 parcelhusgrunde ved Dyvelåsen i Smørums sydvestlige udkant.
Meget tyder på, at der bliver kamp om nogle nye parcelhusgrunde ved Dyvelåsen i Smørumnedre, som Egedal Kommune sætter til salg, skriver Byens Ejendom, nyhedsmedie for Videnscenter for Byudvikling.

Der udstykkes op imod 65 grunde, og Egedal Kommune har allerede modtaget 85 henvendelser.

- Der er kun kort vej til den nye motorvej, som giver hurtig adgang til København. Og beliggenheden i udkanten af Smørumnedre er jo fin med udsigt over landskabet og med god adgang til grønne områder og stiforbindelser til resten af Smørum, siger kommunens planlægger Sophie Langkjær Jensen ifølge Byens Ejendom.

Lokalplanforslaget for området lægger op til, at der udlægges store parceller med store, grønne fællesarealer. Dyvelåsen bliver det første boligområde i Egedal Kommune, hvor der ikke etableres nogen form for regnvandskloak. Regnvandet fra tage skal opsamles til brug i toiletter og vaskemaskiner. Vejvandet skal afledes på overfladen af vejene, i haverne og i de grønne områder. Undervejs vil vandet indgå i den rekreative udformning af området i form af regnvandsbede med rensende muld og særligt robuste græsarter, vandrender og bassiner, som udformes som naturlige vådområder.

Den endelige udformning vil blive udviklet i forbindelse med byggemodningen. Grundene i Dyvelåsen forventes udbudt fra starten af 2016. Egedal Kommune forventer senere i 2015 at udbyde yderligere 3 storparceller i Stenløse Syd. Samtidig planlægges etageboliger omkring det nye rådhus og sundhedscenter i Egedal By samt omkring de gamle rådhuse i Smørum og Ølstykke. I alt er der plads til 4.000 nye boliger i kommunens udviklingsområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.255