23948sdkhjf

Henning Larsen tegner australsk universitet

Ny uddannelsesbygning til 350 millioner bliver blandt andet tegnet i Danmark.
Henning Larsen Architects har i samarbejde med de australske Wilson Architects vundet konkurrencen om at tegne et nyt universitetsområde til Queensland University of Technology i den australske millionby Brisbane.

Det nye område skal rumme flere af universitets afdelinger og bliver koblet sammen med den eksisterende biblioteksbygning og det omkringliggende landskab. De nye studieområder og undervisningslokaler giver også plads til uformelle møder og videndeling på tværs af afdelingerne;

- Australien er ledende inden for den globale uddannelsessektor og i deres tilgang til læring. I Skandinavien har vi også en lang tradition indenfor dette felt og jeg ser det som en mulighed for at samle vor viden og referencer, inspirere hinanden og skabe innovative og effektive læringsmiljøer, siger Anders Sælan, arkitekt og partner hos Henning Larsen Architects.

Projektet ifølge arkitektfirmaet sætte nye standarder for innovativt og bæredygtigt design. Et omfattende landskabsprojekt skal bidrage til et fodgængervenligt centrum på campus og skaber forbindelse til byen. Denne del af arbejdet bliver udført i samarbejde med Australiens førende landskabsarkitekter Taylor Cullity Lethlean.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078