23948sdkhjf

BRB Group skylder sine ansatte millioner

Det polske byggefirma BRB Group har snydt sine ansatte for løn, pension og overarbejdsbetaling. Samlet set skylder virksomheden 60 af sine ansatte seks millioner kroner.
Det polske byggefirma BRB Group har betalt flere af sine ansatte 10 kroner i timen. Derudover er de blevet snydt for pension og overarbejde. Nyhedsbrevet 3F oplyser, at det drejer sig om 60 ansatte på flere byggepladser i Danmark. Der er tilsammen blevet snydt for seks millioner kroner.

Nyhedsbrevet 3F har talt med de del af de ansatte hos BRB Group og flere af dem har en månedsløn på 2.000 kr. plus logi og 300 kr. til kost. Herudover er de indlogeret under kummerlige vilkår.

- Det er forkasteligt, at de snyder de ansatte, og i øvrigt byder dem at bo tre mand på syv kvadratmeter i et hus med svamp på væggene, siger Flemming Hansen, faglig sekretær i 3F Bygge, Jord og Miljø i København.

BRB har glimret med sit fravær ved flere fagretslige møder, som 3F og Dansk Byggeri har indkaldt dem til. Nu trækker 3F Bygge, Jord, Miljø i København virksomheden i Arbejdsretten. Det oplyser P4.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken BRB Groups ejer, firmaets danske repræsentant eller BRB Groups danske advokater Tærø Nielsen & Hulgaard Advokater.

Kilde: P4

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14